2012. március 9., péntek

Robert Ludlum - Moszkvai kór (ZS22) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft .


Egy prágai nemzetközi konferencián Jon Smitht, az amerikai hadsereg fertőző betegségekkel foglalkozó intézetének orvosezredesét, egyben a szupertitkos Covert-One ügynökét, találkozóra hívja orosz tudóskollégája. Dr. Valentyin Petrenkót aggodalommal tölti el a rejtélyes kór, amely Moszkvában ütötte fel a fejét, és etikailag elfogadhatatlannak tartja, hogy az orosz kormány teljes hírzárlatot rendelt el az ügyben. Petrenko új, eleddig ismeretlen járvány kitörésétől tart. Jont arra kéri, hogy esetleírásait és a kórházból kicsempészett vér- és szövetmintákat juttassa el a megfelelő orvosi fórumhoz, ahol kivizsgálhatják a betegség eredetét, mechanizmusát, és esetleg gyógymódot találhatnak rá. Éppen készül átadni az anyagot, amikor ismeretlenek rajtuk ütnek, és az orosz tudóst - a fontos dokumentumokat tartalmazó aktatáskájával együtt - a Moldvába lövik, és Smith is csak nehézségek árán ússza meg a támadást.
Eközben a világ számos pontján magas beosztású kormányzati tisztviselők titokzatos vírusfertőzés áldozataivá válnak. A betegség gyors lefolyású és száz százalékban halálos. A Covert-One gyanúja szerint a halálesetek valamiképpen összefüggésbe hozhatók a fokozódó orosz harci tevékenységekkel. Fred Klein Moszkvába küldi Smitht, hogy minderre bizonyítékot szerezzen, és kiderítse, ki vagy mi áll a rejtélyes történések hátterében.
A könyv a képeken látható állapotban van.  
Nagyobb mennyiségű könyvvásárlás esetén(2000 ft felett vagy ha 5 db könyvnél többet vásárol) Budapesti átvétel megoldható. 5000 ft feletti könyvvásárlás esetén a postaköltség felét, 10000 ft felett az egész postát én állom.
A tranzakció lebonyolítása átutalással oldható meg, vagy piroscsekkes megoldással.
Utánvéttel nem postázom.
Ha valami nem világos, akkor kérem kérdezzen nyugodtan, így elkerülhetjük a félreértéseket.
Kérem nézze meg a többi termékemet is, így jobban jön ki a postaköltség. A termékeim itt találhatóak:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? us=szgone
Kérem figyelmesen olvassa el a termék leírását, ha az ott megadott lehetőségek, elképzelések nem felelnek meg, akkor kérem ne licitáljon.


Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-07 22:13
. Robert Ludlum - Moszkvai kór (ZS22) - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Fontos